MDL
Баннер светоблокирующий - Sonaris-Com, SRL Кишинев (Молдова) - услуги недорого
Отзывов: 0
Sonaris-Com, SRL
+373 (22) 94-45-35
Баннер светоблокирующий
  • Баннер светоблокирующий

Баннер светоблокирующий

Описание
Баннер светоблокирующий

Blockout-ul - un material din PVC de culoare albă, cu inserție de carbon la mijloc pentru asigurarea opacității și evitarea suprapunerii imaginilor prin transparență. Bannerele blockout sunt bannerele printate dublă-față, des întâlnite pe străzi între stâlpi. Deasemenea bannere blockout se folosesc și pe post de "steag" pe stâlpii de pe marginea drumului. Din acest material, care este foarte rezistent la șocuri mecanice și intemperii, se printează cu precădere bannere stradale imprimate față-verso, însă poate fi folosit cu succes și pentru alte tipuri de afișare, unde este necesară printarea graficii pe ambele fețe.

Printul indoor se realizează la 1440DPI și calitatea este garantată! Lățimea materialului este de maxim 1,6 m, însă în cazul în care se dorește o dimensiune mai mare, fâșiile de frontlit se lipesc cu o mașină specială, garantând astfel atât un aspect calitativ la îmbinare, cât și rezistență foarte ridicată. Se poate printa și la 720DPI (rezoluție de outdoor), însă la o lățime de maxim 3,2m.

Finisaje: lipire, fante de vânt, întăritură pe contur, tiv și capse, buzunare (pentru tije sau cordeline).

Aplicații: bannere stradale, steaguri, etc.
Информация актуальна: 03.11.2020

Подробнее

Предлагаем услугу Баннер светоблокирующий. Компания Sonaris-Com, SRL, Кишиневе (Молдова) - только качественные услуги. Звоните!
LiveInternet