MDL
Баннерная сетка - Sonaris-Com, SRL Кишинев (Молдова) - услуги недорого
Отзывов: 0
Sonaris-Com, SRL
+373 (22) 94-45-35
Баннерная сетка
  • Баннерная сетка

Баннерная сетка

Описание
Баннерная сетка
Mesh-ul este o plasă PVC pentru imprimare. Este uşoară, «transparentă», rezistentă la rafalele vântului. Se utilizeză pentru masa sa mică şi în calitate de material «semitransparent» .Plasa specială din vinil este armată cu fibră din poliester şi este destinată pentru imprimare în format mare și foarte mare a imaginilor. Se caracterizează printr-o stabilitate mare la razele ultraviolete, la acţiunea chimică sau abrazivă. Face parte din grupa materialelor ce ard greu. Fixarea plasei se poate efectua pe perimetru sau în partea superioară şi inferioară a plasei şi nu are nevoie de sisteme speciale de montare. Proprietatea importantă de rezistență a materialului la rafalele vântului se datorează unei alegeri minuţioase a dimensiunilor găurilor plasei, grosimei fibrelor şi tipului de combinare a lor.

Printul outdoor se realizează la 720DPI și calitatea este garantată! Lățimea materialului este de maxim 3,2 m, însă în cazul în care se dorește o dimensiune mai mare, fâșiile de frontlit se lipesc cu o mașină specială, garantând astfel atât un aspect calitativ la îmbinare, cât și rezistență foarte ridicată. Se poate printa și la 1440DPI (rezoluție de indoor), însă la o lățime de maxim 1,6m.

Finisaje: întăritură pe contur, tiv și capse, buzunare (pentru tije sau cordeline).

Aplicații: poate fi folosit pe clădiri, stadioane și pentru decorări în teatru şi în studiouri, decorarea stăndurilor mobile şi vitrinelor, mascarea șantierelor în construcție, etc.
Информация актуальна: 03.11.2020

Подробнее

Предлагаем услугу Баннерная сетка. Компания Sonaris-Com, SRL, Кишиневе (Молдова) - только качественные услуги. Звоните!
Подобные услуги
LiveInternet