MDL
Пленка перфорированная - Sonaris-Com, SRL Кишинев (Молдова) - купить, цена, фото
Отзывов: 0
Sonaris-Com, SRL
+373 (22) 94-45-35
Пленка перфорированная
  • Пленка перфорированная

Пленка перфорированная

В наличии
Оплата:
Доставка:
Описание
Пленка перфорированная
Windows graphics-ul se mai numește și One Way Vision. Este un autocolant PVC cu perforaţii, alb-lucioas, având adezivul de culoare neagră, cu grosimea de 140 microni şi suport din hârtie siliconată, cu greutatea de 135g/m2. One Way Vision este imprimabil cu printere de mare format, de outdoor (la 720DPI), care folosesc cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent. Este folosit pentru imprimări pe termen scurt sau mediu, se aplică pe suprafeţe transparente, plane sau uşor curbate, precum: acril, sticlă, policarbonat, etc. Materialul permite o vizibilitate ridicată dinspre interior către exterior, datorită perforațiilor dese, dar şi o imagine printată bună, privită dinspre exterior către interior. Folia windows graphics se poate aplica numai pe exteriorul geamurilor, nu şi pe interiorul acestora. Principala sa caracteristică este aceea că persoanele aflate în spatele foliei pot să vadă prin ea (se poate astfel utiliza la reclamă pe autoturisme, autobuze etc). Se poate utiliza şi pentru supraveghere (în magazine, supermarketuri, depozite).

Lățimea materialului este de maxim 1,6 m. Se poate printa și la 1440DPI (rezoluție de indoor) la aceeași lățime de maxim 1,6m.

One Way Vision este singurul material agreat de Registrul Auto Român (R.A.R.) pentru decorarea geamurilor mijloacelor de transport în comun, dar nu se pune pe geamurile din faţă sau pe parbriz.

Finisaje: tăiere la format, tăiere pe contur.

Aplicații: colantari vitrine, geamuri, colantari auto, autobuze, supermarketuri, etc.
Информация актуальна: 03.11.2020
Способы доставки
Способы оплаты

Подробнее

Пленка перфорированная от компании Sonaris-Com, SRL, Кишиневе (Молдова). Купить Пленка перфорированная со склада. Цена, фото, условия доставки. Звоните!
LiveInternet