MDL
Уф-печать на пвх - Sonaris-Com, SRL Кишинев (Молдова) - услуги недорого
Отзывов: 0
Sonaris-Com, SRL
+373 (22) 94-45-35
УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ

УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ

Описание
УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ
Imprimarea direct pe plastic crește în popularitate față de carton și hârtie în ultimul timp. Plasticul este un material mult mai practic și durabil, fiind binevenit la campanii publicitare de lungă durată. Deasemenea acesta poate fi modelat, oferind perspective noi de utilizare neconvențională.

Tehnologia de
tipar UV pe materialele plastice generează culori foarte vii și bogate, rezistente la abraziune, decolorare la soare și alți factori atmosferici. Cerneala UV - eco-friendly, astfel încât beneficiile ei sunt evidente.

Printul UV pe plastic permite producerea de publicitate atât indoor, cât și outdoor, în diverse formate, a căror aplicare începe de la afișe mici (postere), pînă la structuri publicitare de mari dimensiuni, pentru expoziții și alte evenimente notorii în Chișinău și nu doar.

Aplicații: ambalaje promoționale, wobblere, shelf talkere, neck hangere, body stand, hangere, bierdeckele, coastere, mulaje, placuțe, suport promo.
Информация актуальна: 03.11.2020

Подробнее

Предлагаем услугу УФ-ПЕЧАТЬ НА ПВХ. Компания Sonaris-Com, SRL, Кишиневе (Молдова) - только качественные услуги. Звоните!
LiveInternet