MDL
Уф-печать на стекле - Sonaris-Com, SRL Кишинев (Молдова) - услуги недорого
Отзывов: 0
Sonaris-Com, SRL
+373 (22) 94-45-35
УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ
  • УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ

УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ

Описание
УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ

Imprimarea UV direct pe sticlă permite să transformăm în realitate cele mai îndrăznețe idei de design. Aceasta este una dintre modalitățile cele mai moderne de a transforma o diversitate de obiecte de uz casnic obișnuite într-o "operă de artă", oferind interiorului un decor inedit și originalitate locuinței sau unui alt local (magazin de vînzare cu amănuntul, local de distracții, etc).

Printerul UV, pe care îl folosește compania Sonaris-Com , asigură un tipar de calitate înaltă (de până la 1440 dpi) pe orice suprafață de sticlă întreagă, cu dimensiune de maxim 1,2 x 2,5 m. Printerul UV are capacitatea de a imprima cerneală albă, ceea ce ne permite să obținem o imagine foarte luminoasă, indiferent de materialul pe care a fost aplicată și este rezistentă la condițiile de umiditate ridicată și expunere la soare.

Aplicații:brâu de bucătărie din sticlă cu design exclusiv, sticlă dulap cupeu, pereți despărțitori din sticlă, elemente de sticlă pentru plafoane suspendate, topuri de masă de sticlă, fațade pe dulapuri, ușă din sticlă la mobilier, imitație de vitraliu, etc.

Информация актуальна: 03.11.2020

Подробнее

Предлагаем услугу УФ-ПЕЧАТЬ НА СТЕКЛЕ. Компания Sonaris-Com, SRL, Кишиневе (Молдова) - только качественные услуги. Звоните!
LiveInternet